ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η κουζίνα μας είναι απλή και ανεπιτήδευτη.
Χρησιμοποιούμε φρέσκα υλικά εποχής, από τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους παραγωγούς του τόπου μας

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ

Περισσότερα από 30 χρόνια «ζυμώνουμε…» την παράδοση και την ποιότητα, προσφέροντας με σεβασμό στον Κύπριο καταναλωτή, νόστιμες γευστικές απολαύσεις.

Το 1985 ο ANDREAS SNACKS, ένας μικρός φούρνος που ιδρύθηκε από τον Αντρέα Κλεοβούλου, άνοιξε τις πόρτες του στην «καρδιά» της Πάφου, προσφέροντας μια πλούσια ποικιλία από παραδοσιακά αρτοπαρασκευάσματα.

Ο φούρνος ANDREAS SNACKS, εμπνευσμένος από παραδοσιακές μεσογειακές συνταγές αλλά και διεθνείς γευστικές εξερευνήσεις, πιστός στο «μυστικό…» της επιτυχίας που θέλει προσεγμένες γεύσεις και προϊόντα χειροποίητα, φτιαγμένα πάντα από αγνά υλικά, απαλλαγμένα από επιβλαβή πρόσθετα και συντηρητικά, αποτελεί σήμερα σημείο αναφοράς στην αγορά.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ομάδα του ANDREAS SNACKS, αποτελείται από άρτια καταρτισμένο εργατικό προσωπικό, πρόθυμο να εξυπηρετήσει ευχάριστα τον πελάτη και να του φτιάξει τη μέρα, μ’ ένα ολόφρεσκο αλμυρό και ένα μεγάλο χαμόγελο. Εργαζόμαστε σ’ ένα άκρως επαγγελματικό περιβάλλον, πλαισιωμένοι από τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό. Πρωταρχικός στόχος για την Εταιρεία μας, η διασφάλιση της υψηλής ποιότητας και ασφάλειας των προϊόντων.

Πιστέψαμε και πιστεύουμε ότι το αξίζει η Πάφος και οι άνθρωποί της! Το καταναλωτικό κοινό λάτρεψε τα ANDREA’S SNACKS. Οι φούρνοι ANDREAS SNACKS, βρίσκονται στις πρώτες προτιμήσεις της αγοράς. Σας ευχαριστούμε!

Προσφέρουμε στους πελάτες μας φρέσκα αρτοπαρασκευάσματα και σάντουιτς, χρησιμοποιώντας μόνο αγνά υλικά .Ένας ολόκληρος κόσμος… από γεύσεις που ξεκινά από τη μεσογειακή κουζίνα και «ταξιδεύει» σε διεθνείς γευστικές απολαύσεις, είναι διαθέσιμα όλη μέρα!